Hallo! World Of Concrete Asia 2024

WOCA Asia 2024 er en viktig begivenhet for alle kinesiske betongfolk. Den finner sted fra 14. til 16. august på Shanghai New International Expo Center, og tilbyr en enorm plattform for utstillere og besøkende. Den første økten ble holdt i 2017. Fra og med 2024 er dette det 8. året for forestillingen.

Utstillingen dekker et område på over 50 000 kvadratmeter og vil inneholde mer enn 720 bedrifter fra inn- og utland. Utstillingene inkluderer integrerte løsninger av råvarer, ferdige produkter, utstyr og teknologi, som fullt ut kobler kravene til alle ledd innen kommunal administrasjon, industri, arkitektur og næringsliv. Utstillingen forventes å tiltrekke seg over 51 000 besøkende fra ulike felt som produsenter, distributører/agenter, totalentreprenører, profesjonelle underleverandører, arkitektoniske designinstitutter, eiendomsutviklere, ulike eierenheter og kommunalteknikk.

I sonen for gulvmaterialer er det gulvdesign, epoksygulv, polyuretangulv, terrazzogulv, kveilgulv, sportsgulv, sementbasert selvnivellering, andre gulvbelegg, industrigulv, herdemidler, gulvhjelpematerialer, transportanlegg, etc. Betongoverflatebehandlingssonen dekker utjevningsutstyr, sparkelutstyr, poleringsutstyr, kuleblåseutstyr, spesialbelegg,støvoppsamlings- og rengjøringsutstyr, småverktøy, elektroverktøy, forbruksvarer som slipeverktøy og slipemidler, steinutstyr og verktøy, utstyrstilbehør, frese- og høvlingsutstyr, etc. Den generelle betongsonen inkluderer betongblandings- og transportutstyr, blandere, motorer, etc.; for betongtransport er det blandebiler og pumpeutstyr; for plasstøpt betong er det belegningsutstyr, vibrasjonsutstyr, spredere, vedlikeholdsteknologier, stålfiber, ståltrådnett, ekspansjonsfuger, etc.; for prefabrikert betong er det prefabrikkerte forskalinger, prosessutstyr for stålstang, programvare, prefabrikerte betongprodukter, etc.; for betongskjæreutstyr, knuseutstyr, sprengningsteknologi, etc.; for forbruksvarer er det diamanttau.

I år hadde utstillingen et mindre besøkstall sammenlignet med tidligere år. Dessuten var antallet utenlandske kunder relativt lavt. Antallet utstillere for gulvslipemaskiner og diamantverktøy var størst, men produktene led av en relativt alvorlig homogenitet.

 


Innleggstid: 19. august 2024